Mijn aanpak

Individuele coaching bij afvallen, voorbereiden op een sportief doel of trainen voor een betere gezondheid. Ik vind samen met jou de juiste weg!

Motivatie

Heb jij geen idee hoe je het sportieve pad omhoog bewandelt? Of heb je een nieuwe drive nodig? Na inventarisatie van jouw doelen en wensen gaan wij samen dit pad op!

Begeleiding

Samen met mij werken zal een persoonlijke en sportieve uitdaging zijn! Mijn kracht is aanvoelen welke methode voor jou het beste werkt; voor optimaal resultaat!

Resultaat

Met verantwoordelijke en efficiënte trainingen klimmen wij de weg omhoog. Snel vooruitgang boeken en jou motiveren om dit vast te houden is mijn doel!

Mijn kracht ligt in mijn diverse sportachtergrond en mijn inlevingsvermogen; ik voel aan wie je bent en wat werkt voor jou. Met deze persoonlijke aanpak speel ik in op jouw sterke en zwakkere kanten, altijd doelgericht. Mentaliteit staat hierin centraal. Ik zorg dat je je na iedere training sterker voelt!

Specialisatie

  • Personal Coaching
  • Conditie- en krachttraining
  • Sport specifiek
  • Pads training beginner en gevorderde
  • Revalidatie / lichamelijke klachten

Power up, fat down

Training- en voedingsschema’s, speciaal voor jouw doelen en rekening houdend met jouw wensen.

Pads your way up

Geschikt voor iedereen! Dit is een uitdagende en effectieve manier om niet alleen je conditie, maar ook lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie te verbeteren!

Crosscamp

In een groep (1-6) gaan we functionele bewegingen op een gevarieerde manier met hoge intensiteit zo snel mogelijk uitvoeren. Ik zorg dat jij er het maximale uit haalt!